Акценти
Начало / Крими / Пламъци изпепелиха къщи и постройки в Плевенско

Пламъци изпепелиха къщи и постройки в Плевенско

На 20 септември 2019 година в 12:45 часа в РС ПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в село Крушовица, съобщиха от полицията. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. В пламъците са унищожени покривна конструкция 20 кв.м. и домашно имущество – дрехи, малоценни уреди, хранителни продукти. Опушени са стени 10 кв.м. Пострадали хора няма. Пожарът е погасен от служители на  РС ПБЗН – Плевен.

На 22 септември 2019 година в 09:07 часа в РС ПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в село Търнене на улица „Хаджи Димитър“. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са мебели, три прозорци; три врати; опушени са стени 200 кв.м. В пожарогасенето са участвали служители от РС ПБЗН – Плевен с един автомобил.

На 20 септември 2019 година в 08:46 часа в РС ПБЗН – Кнежа е потърсено съдействие на погасяване на пожар в стопанска сграда в Кнежа на улица „Хаджи Димитър“. Предполагаемата причина за произшествието е неправилно ползване на отоплителни уреди. Унищожени са 60 км.м покривна конструкция, лек автомобил „Рено Туинго“, две велосипеда и домашно имущество – дрехи, малоценни уреди, хранителни продукти, печка на твърдо гориво. Пострадали няма. Пламъците са локализирани и погасени от екип на РС ПБЗН – Кнежа с един автомобил.

На 20 септември 2019 година в 19:49 часа в РС ПБЗН – Кнежа е постъпил сигнал за пожар в бали фураж в стопанска постройка в село Лазарово на улица „Юрий Гагарин”. Предполагаемата причина е самозапалване, при което са унищожени 60 бали фураж. Спасени са 50 бали фураж и намиращи се в близост обитаема къща и селскостопанска сграда. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Кнежа.

На 21 септември 20198 година в 11:11 часа в РС ПБЗН – Червен бряг е съобщено за пожар в барака в град Червен бряг на улица „Бено Вълчев“. Предполагаемата причина е детска игра с огън. Унищожени са 6 кв.м покривна конструкция. Пламъците са погасени от екип на РС ПБЗН – Червен бряг.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...