Акценти
Начало / Крими / Пламъци изпепелиха БМВ и постройки, изгоряха птици и зайци

Пламъци изпепелиха БМВ и постройки, изгоряха птици и зайци

На 3 октомври 2019 година в 02:00 часа е съобщено за горящ автомобил в село Върбица, информираха полицаите. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Плевен. Установяват, че гори паркиран в двора на къща БМВ „330ХД”. При огледа е изяснено, че  огънят е започнал от двигателния отсек, зад преден ляв фар в областта на горивен филтър. Вследствие на пожара са изгорели преден капак, предна броня, гуми, двигателния отсек, предно обзорно стъкло. Адресът е посетен от полицейски служители. Нанесените материални щети и причини за инцидента са в процес на установяване. Уведомен е прокурор от РП-Плевен. Работата по случая продължава.

На 2 октомври 2019 година в 02:23 часа е подаден сигнал, че в двор в село Девенци гори стопанска постройка, казаха униформените. Пламъците са потушени от служители на РСПБЗН-Червен бряг. От извършения оглед е установено, че напълно е изгоряла 180 кв.м. покривна конструкция на стопанска сграда, 700 бали фураж, зърно – 3т., птици – 40бр. и зайци – 20бр. Причините за пожара са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 2 октомври 2019 година в 15:46 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен е постъпил сигнал за пожар в сайвант в село Радомирци. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 100 кв.м покривна конструкция и 60 кв.м каратаван. Пострадали хора няма. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН-Червен бряг с един автомобил.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...