Начало / Крими / Пламъци бушуваха в сухи треви и отпадъци

Пламъци бушуваха в сухи треви и отпадъци

На 29 март 2019 година огнеборци от районните служби при РДПБЗН – Плевен са гасили пожари в сухи треви и нискостеблена растителност в областта – в Плевен ж.к „Дружба“ и парк Кайлъка, село Буковлък, село Ралево, село Радомирци, село Шияково, село Крушовене, инфхормраха от полицията. Погасили са пламъци в Плевен в източна индустриална зона и в град Белене на улица  „Апостол Високов“. Оказали са една техническа помощ – отстраняване на опасно дърво в  село Ясен на околовръстен път.

На 30 март 2019 година служители от РДПБЗН – Плевен са гасили пожари в сухи треви село Крушовица, град Пордим, село Ясен, село Къшин, град Белене, село Телиш, както и в отпадъци в град Плевен на улица „Рудозем“ , в град Левски на улица „Захари Стоянов“ и в град Кнежа на улица „Хаджи Димитър“. Оказали са техническа помощ –  измиване на пътното платно след ПТП в град Левски на улица „Александър Стамболийски“.

На 31 март 2019 година служители от РДПБЗН – Плевен са потушили пожари в сухи треви в землището на село Гривица, град Белене, град Червен бряг, град Никопол, град Долна Митрополия в гробищен парк, село Крета, село Ленково. Потушили са пожари в контейнери и отпадъци в  град Плевен на улица „Ал. Стамболийски“,  бул. „Георги Кочев“ и улица „Княз Борис I“,  в град Левски на улица  „Цар Симеон“ и  лесопарк „Шаварна“.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...