Акценти
Начало / Спорт / Пламен Гетов ще е специален гост на благотворителния турнир „Шампионска лига“

Пламен Гетов ще е специален гост на благотворителния турнир „Шампионска лига“

Записванията за Благотворителният турнир „Шампионска лига“ imageпродължават, съобщават на своята Фейсбук страница организаторите на проявата от плевенския Фен клуб на Реал (Мадрид). Крайният срок за желаещите които искат да запишат отборите си е 5 декември (включително). Предвидена е среща на капитаните за 8 декември, като до тогава всички отбори трябва да са готови със събирането на таксата за участие. Организаторите на турнира напомнят, че всеки който има желание да сформира отбор с име на европейски гранд от максимум 10 състезатели е добре дошъл. До момента около 10 отбора са потвърдили своето участие, а в близките дни се очаква броят им да стане по-голям, като така турнирът ще се превърне в страхотно събитие и празник за всички фенове на футбола.

Специални гости на събитието ще бъдат легендите на плевенския футбол Пламен Гетов, Илия Войнов и Красимир Бислимов. Всички които желаят да станат част от благотворителната кауза, могат да се включат, като изпратят съобщение към Фейсбук страницата на фенклуба на „белия балет“ или директно към организатора на събитието Димитър Николов на личния му профил в социалната мрежа.

Припомняме, че уникалният благотворителен футболен турнир във формат „Шампионска лига“ в Плевен ще се състои на 13 и 14 декември.

Източник:Плевен спорт

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...