Акценти
Начало / Крими / Пиян младеж открадна автомобил и катастрофира в Еница

Пиян младеж открадна автомобил и катастрофира в Еница

Пиян 24-годишен младеж е откраднал автомобил и е катастрофирал в ограда на къща в с. Еница, след което е избягал от местопрестъплението, информират от пресцентъра на МВР-Плевен. Сигналът за инцидента, при който са разрушени над 3,5 метра от тухлената ограда, е подаден на 7 септември в 4.35 часа в РУП – Кнежа.

Автомобилът е повреден в предната част и двигателното отделение. Полицаите установяват, че престъпникът е от село Чомаковци и около 3.30 часа противозаконно е отнел лек автомобил от улица пред дома на собственика му.

Колата е била паркирана отключена и с контактен ключ на таблото. Тестът за алкохол на крадеца е отчел 1, 65 промила. Авторът на престъплението не е пострадал. Полицейска проверка е изяснила, че той има 3 криминални регистрации за кражби, 2 за грабежи, една за хулиганство и една за телесна повреда по хулигански подбуди. Образувано е досъдебно производство.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...