Акценти
Начало / Крими / Пиянски скандал в Койнаре завърши със смърт

Пиянски скандал в Койнаре завърши със смърт

БЕЛЕЗНИЦИ131- годишен жител на град Койнаре, област Плевен  е задържан с прокурорско постановление за 72 часа, предстои днес гледането на мярка за постоянното му задържане, съобщават от пресцентъра на полицията в Плевен.

Инцидентът е станал на 28 август тази година. Тогава в полицията е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние на улица в града. Изпратеният на място полицейски екип установил самоличността на пострадалия/42г./, който бил откаран в болница и на 2 септември починал. В хода на разследването криминалистите установили, че инцидентът е възникнал след погълнато голямо количество алкохол и скандал, преминал в побой. След задържането на извършителя в рамките на 24 часа, на 6 септември т.г. прокуратурата му е  повдигнала обвинение за извършено престъпление. Той е преведен в ареста на следствието с мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок от 72 часа, днес предстои искане за постоянното му задържане. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...