Акценти
Начало / Крими / Пияни и неправоспособни шофьори продължават да кръстосват из Плевенско

Пияни и неправоспособни шофьори продължават да кръстосват из Плевенско

bigПияни и неправоспособни шофьори продължават да кръстосват из Плевенско, информират от пресцентъра на МВР-Плевен. На 14 октомври около 11 часа в село Кулина вода при проверка на лек автомобил „Москвич“ без регистрационни табели полицаите установили, че водачът – 57-годишен местен жител, няма книжка. Той шофирал в едногодишния срок от наказанието му за същото деяние, влязло в сила на 2 октомври таза година с наказателно постановление.

В същото нарушение е засечен на 11 октомври и 38-годишен плевенчанин. Проверката е извършена в 17:50 часа в Плевен на улица „Сан Стефано”. Мъжът е управлявал „Рено Клио” без шофьорска книжка в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние. За престъпленията са уведомени прокурори.
На 14 октомври в 23.50 часа на улица „Родопи“ в град Кнежа автоконтрольори спират лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 32-годишен местен жител. След извършената проверка е установено, че водачът управлява след употреба на алкохол с концентрация 1.75 промила. По случая е образувано незабавно производство. Уведомен е районен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...