Акценти
Начало / Крими / Пияните и без книжки нямат край

Пияните и без книжки нямат край

пиян шофьор

39-годишен шофьор с 1,2 промила алкохолна концентрация засякоха полицаи на 25 април около 20:45 часа на моста на река Вит – до село Дисевица, информират от МВР – Плевен. Той управлявал „Фолксваген Пасат“ в посока Къртожабене. Нарушителят е от село Ясен. Съставен му е акт и му е издаден талон за медицинско изследване. За престъплението е уведомен прокурор при РПайонна прокуратура – Плевен. Образувано е бързо полицейско производство и продължава работа разследващ полицай.

На 28 април в 15 часа полицаи от РУП – Червен бряг са извършили проверки в град Койнаре. На пътя при изхода за Чомаковци е установено, че 42-годишен от селото управлява лек автомобил „Фолксваген Пасат“ без книжка и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с влязло в сила наказателно постановление на 21 януари 2014 година. В същото нарушение е засечен и 21-годишен от Койнаре, който е бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген Джета”. Наказателното му постановление е в сила от 28 юни 2013 година. По случаите са образувани бързи полицейски производства. Работата продължава разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...