Начало / Образование / Пет таблета с адрес Плевен от кампанията „Стани Екогерой”

Пет таблета с адрес Плевен от кампанията „Стани Екогерой”

stani-ekogeroy

Завърши петата фаза на информационно-образователната кампания на ЕКОПАК „Стани Екогерой! Научи всички вкъщи да събират разделно!“, реализирана съвместно с общините Плевен и Велико Търново. В нея се включиха над 2 300 деца от 28 училища.

Поредното издание на кампанията „Стани Екогерой“ постигна успешно своите цели: да повиши нивото на знания на децата и техните семейства за начините за опазване на околната среда, разделното събиране и ползите от него за обществото и природата, засили мотивацията за участие и подпомогна създаването на устойчиви навици за разделно събиране на отпадъците.

Петима ученици от Плевен спечелиха таблет от кампанията. Щастливците са Александър Борисов, 2 клас на НУ „Патриарх Евтимий”, Виктория Недкова, 2 клас, НУ „Христо Ботев”; Дорис Петрова – 8 клас, ГПЧЕ; Памела Капитанова – 7 клас, ОУ „Йордан Йовков” и Пламен Цветанов – 7 клас, Прогимназия „Цветан Спасов”.

Другите награди са ваучери и книги.

С най-масовото си участие учениците от ОУ „Йордан Йовков“ – Плевен спечелиха мултимедиен проектор за своето училище.

Връчването на мултимедиите, таблетите и ваучерите ще бъде обявено допълнително. Книгите за наградените ще бъдат дадени на съответното училищно ръководство.

Имената на всички печеливши за Плевен можете да видите тук.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...