Акценти
Начало / Политика / Пенсионери от квартал „Дружба” се оплакаха от лошата инфраструктура

Пенсионери от квартал „Дружба” се оплакаха от лошата инфраструктура

Най-голямата болка на пенсионерите в „Дружба” е лошата инфраструктура в квартала. Това стана ясно на срещата на пенсионерския клуб в жк. „Дружба” с Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ и областен координатор,  и Мартин Митев, председател на Общински съвет – Плевен и общински ръководител на партията. Заедно с тях бяха и общинските съветници Диана Данова и Христослав Михайлов, съобщават от местната структура на партията.

Малките улички в квартала са непроходими и с кола, и пеш. Пътят например между блоковете 425 и 426 е едно огромно езеро. Дупки зеят навсякъде. Колите паркират из тревните площи. Изоставени сгради стоят така от години и се рушат. Тротоари няма, защото са превърнати в паркинги.Това са част от проблемите, които поставиха жителите на квартала пред народния представител и представителите на местния парламент.

На по кафе и чай, в игра на карти и табла, възрастните хора разказаха, че пенсионерският им клуб е на това място от над 18 години. Със собствени сили и средства са правили частични ремонти, подобрения и украса. Членовете на клуба на пенсионерите и инвалидите са близо 120 човека. Сбирките им са ежедневни, редовно ходят на екскурзии, отбелязват празници, споделят радости и грижи.

Следваща Предишна
среща пенсионери Владислав Николов
среща пенсионери Владислав Николов
среща пенсионери

среща пенсионери
Следваща Предишна

Снимки: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...