Акценти
Начало / Образование / Педагогически специалист от Плевенско с награда от МФ „Св. Св. Кирил и Методий“

Педагогически специалист от Плевенско с награда от МФ „Св. Св. Кирил и Методий“

От 7 до 10 април в град Ямбол се проведе Националната конференция по въпросите на обучението по Физика на тема „Неформално образование по физика и астрономия”, съобщават от Регионален инспекторат по образованието.

От област Плевен участваха Екатерина Илиева – председател на съюза на физиците в България-  клон Плевен, Надежда Вълева – главен учител по Физика и астрономия в ГПЧЕ – гр. Плевен, с доклад на тема „Неформалното образование по физика – една алтернатива с много въможности“, Клавдия Хинова – старши учител по природни науки в ОУ „М. Горки“ – гр. Левски с доклад на тема „Интердисциплинарни връзки между физика и биология в урок „Източници и приемници на звук“ и Иво Джокин – директор на Общински център за извънучилищни дейности и занимания по интереси – с. Байкал с доклад на тема „Развитие на познавателния интерес по физика и астрономия чрез неформалнообразование в Общински център за извънучилищни дейности и занимания по интереси, с. Байкал“.

На този национален форум Иво Джокин бе награден от МФ „Св. Св. Кирил и Методий“ за постижения при създаване на условия за най-подходяща учебна среда в обучението в областта на физиката и астрономията.

Снимка: РИО – Плевен

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...