Акценти
Начало / Образование / Педагогическият колеж в Плевен откри новата си учебна година

Педагогическият колеж в Плевен откри новата си учебна година

10.10 B.Baltakov

Областният управител арх. Бойко Балтаков беше гост на откриването на новата академичната  година в Педагогически колеж – Плевен. „Не се задоволявайте с посредствеността! Вярвайте в силите и възможностите си! Не се предавайте пред трудностите и не се отчавайте от първите си неуспехи! Отстоявайте академичната свобода и защитавайте достойнството си. Пожелавам Ви не само да упорствате  в изучаването на трудния материал, да трупате знания и опит, но и да се насладите на емоциите от  студентски години” каза в приветствието си към студентите арх. Бойко Балтаков.

Освен да трупат знания и опит да се насладят и на емоциите от студентски години, посъветва младите хора областният управител. Той изрази уважението си към труда на преподавателите и им  пожела да поддържат високото качество на подготовка на студентите

В Падагогическият колеж в Плевен се подготвят студенти по две специалности – предучилищна педагогика с изучаване на английски език и начална училищна педагогика.

Церемонията по официалното откриване на учебната година днес завърши с връчване на студентски книжки на новоприетите студенти.

01.10 studenti

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...