Акценти
Начало / Образование / ПГМЕТ – Плевен и голяма компания  положиха основите на бъдещо сътрудничество

ПГМЕТ – Плевен и голяма компания  положиха основите на бъдещо сътрудничество

Професионална гимназия по механоелектротехника – Плевен и „Мултивак България“ ЕООД поставиха основите на бъдещо сътрудничество преди дни, когато 60 ученици от гимназията посетиха Деня на отворените врати, организиран от компанията.

Домакините организираха събитието в два слота. За всяка от групите гостуването в компанията включваше презентации от служителите за историята и бъдещето на компанията, за производството на Мултивак, за кадровата политика, за стажантските програми, които се осигуряват, производствена разходка и лични срещи на гостите с домакините.

Средношколците бяха очаровани от сърдечното посрещане, вниманието и полезната информация, която получиха за своето потенциално професионално израстване и кариера в компанията със световен престиж.

Управителят на фирмата – Ивайло Димитров, отбеляза, че тази първа среща на служителите на компанията с възпитаниците на плевенската професионална гимназия поставя началото на едно приятелство, което ще прерасне в бъдещо сътрудничество между образователна институция и реална бизнес среда.

Прочетете също:

Плевенчанката Росица Денчева започна с победа престижен тенис турнир в САЩ

Плевенчанката Росица Денчева започна с победа на турнира на клей „Еди Хер Интернешънъл“ в Бредънтън, ...