Акценти
Начало / Общество / Пак обявиха конкурси за отдаването под наем на новия басейн и Летния театър

Пак обявиха конкурси за отдаването под наем на новия басейн и Летния театър

Летен театър Кайлъка

Община Плевен отново обяви конкурси за отдаването под наем на Летния театър в парк Кайлъка и на новия плувен комплекс до СОУ „Иван Вазов”, става ясно от официалния сайт на местната власт.

Първоначалната наемна месечна цена на Летния театър е 340 лева без ДДС. Депозитът за участие в конкурса е 1 020 лева. Той ще бъде отдаден, докато бъде одобрен проект за възстановяването му като фестивален комплекс и младежки център за провеждане на музикални празници, фолклорни конкурси, концерти и прожекции, но за не повече от 5 години. Имотът е публична общинска собственост със застроена площ от 1 938 кв м, в това число гримьорна на два етажа с площ 128 кв м, сладкарница с площ 70 кв м и кинокабина с площ 42 кв м. Конкурсът ще се проведе на 15 юли от 11.00 ч. в Актовата  зала на Община Плевен, ет.1.

Басейн

Новият плувен комплекс ще бъде отдаден за 10 години. Той е частна общинска собственост. Първоначалната наемна месечна цена е 2 200 лв без ДДС. Депозитът за участие в конкурса е 10 000 лв. Конкурсът ще се проведе на 15 юли от 10.00 ч. в Актовата  зала на Община Плевен, ет.1.

Конкурсната  документация ще се продава от 4 до 11 юли включително. Предложенията на участниците в конкурсите се подават в Център за административно обслужване на граждани при Община Плевен, пл.”Възраждане” № 4, в срок  до 16.00 ч. на 14 юли.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...