Акценти
Начало / Крими / Още трима без книжка зад волана засякоха полицаите в Плевенско

Още трима без книжка зад волана засякоха полицаите в Плевенско

Поредните трима шофьори, седнали без книжка зад волана, са спипали плевенските полицаи, информират от пресцентъра на ОДМВР – Плевен. На 23 септември около 16.45 часа в град Червен бряг на улица „Васил Априлов“ при проверка на водача на „Опел Вектра“ – 52-годишен от Червен бряг, е установено, че той управлява без свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление. По случая е започнато бързо полицейско производство, а работа продължава разследващ полицай.

На същата дата в Първо РУ – Плевен е започнато незабавно производство срещу 51-годишен от село Буковлък. На 20 септември около 22:10 часа по булевард „Георги Кочев“ в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 1 декември 2014 година, той е управлявал лек автомобил „Форд Мондео“ без СУМПС. Уведомен е прокурор от РП – Плевен.

В същото нарушение е засечен и 29-годишен от село Рибен. На 22 септември в 17 часа на улица „Българска авиация“ в Плевен той е управлявал „Мерцедес“ без СУМПС, отнето с наказателно постановление, влязло в сила на 29 октомври 2014 година. Образувано е незабавно производство. Работата продължава екип от Второ РУМВР – Плевен. Сезирана е прокуратурата.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...