Акценти
Начало / Последни новини / Още седмица гласуваме за играчи в Мача на звездите

Още седмица гласуваме за играчи в Мача на звездите

Гласуването за избор на играчи в Престиж Мача на звездите вече е активно в интернет страницата www.all-star.bg. Гласуването ще продължи до 2 април, включително, като непосредствено след края му ще бъдат обявени и резултатите.

За всяка една позиция феновете имат възможност да гласуват за двама състезатели, като изборът за българи и чужденци на съответната позиция се прави отделно. След като бъдат определените 20-те играчи и треньорите, към тях ще бъдат добавени и 4 от квотата на организаторите – БФБаскетбол, НБЛ и „СпортЛаб“.

И тази година двата отбора ще бъдат избирани от своите лидери. Двамата състезатели, които ще получат най-висок вот от феновете, ще бъдат капитани на тимовете. За подбора на баскетболистите пък ще влезе в сила старата детска игра „настъпванка“, както миналата година.

Тазгодишното издание на Мача на звездите ще се проведе под егидата на честванията „100 години баскетбол в България“. Топ събитието на Национална баскетболна лига ще бъде на 21 април 2019 г. в Шумен. За първи път домакин ще бъде град, в който няма клуб от най-висшия ешелон на мъжкия баскетбол. Шумен ще приеме най-добрите играчи с оранжевата топка в новопостроеното бижу Арена „Шумен“.

Очаква се в края на тази седмица да бъдат пуснати първите билети за мача на промоционална цена от 10 лв.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...