Акценти
Начало / Последни новини / Още един си тръгна от ОФК Спартак /Плевен/

Още един си тръгна от ОФК Спартак /Плевен/

Полузащитникът Димо Атанасов повече няма да играе за Общински футболен клуб Спартак /Плевен/. Новият му тим е Локомотив /Горна Оряховица/. 30-годишния бивш младежки национал е получил предложение от „железничарите“. За офертата той уведомил ръководството на плевенския клуб, уточнявайки, че ако тя не го устройва ще остане в Плевен. Спонсорът Иван Динов се е съобразил с желанието на футболиста да се присъедини към новака в А група. Именно за това Атанасов не се яви в понеделник на старта на подготовката на досегашния си тим. По същото време той преговаряше за новия си договор с шефовете на Локомотив. В крайна сметка двете страни са постигнали договореност.

Димо Атанасов е осмия състезател, който е освободен от състава от миналия сезон на ОФК Спартак. Вече бяха обявени и останалите седем – вратаря Христо Матев, защитниците Даниел Гергов, Теодор Михайлов, Марио Димитров, полузащитниците Никола Мицански, Ивайло Дангуров и нападателя Цветомир Тодоров.

На този етап единственото ново попълнение в състава на старши треньора Диян Дончев е 20-годишния защитник от Литекс /Ловеч/ Мартин Митов. Селекцията продължава.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...