Акценти
Начало / Общество / ОФК Спартак с призив към феновете за подкрепа

ОФК Спартак с призив към феновете за подкрепа

Лидерът в класирането на Втора професионална футболна лига ОФК Спартак (Плевен) в петък, 30 септември, ще посрещне като домакин Беласица (Петрич). От ръководството на клуба се обръщат с апел към феновете за подкрепа.

 „ОФК Спартак (Плевен) се завърна в професионалния футбол по възможно най-добрия начин – на върха е след първата третина от настоящото първенство. Заслуга за успешното представяне до момента имат всички свързани с клуба. Неизменна част от него сте и вие – феновете. Благодарни сме за помощта, която оказахте в изминалите мачове. За да продължи по същия път, отбора се нуждае от вашата безценна подкрепа. Призовавам всички привърженици на ОФК Спартак да дойдат на 30 септември на стадион „Плевен“, да си купят билет (цената е пет лева) и да подкрепят тима във футболната среща срещу Беласица (Петрич)”, обръща се към привържениците на отбора Борислав Георгиев, член на Управителния съвет на клуба.

Георгиев коментира още, че обстановката в отбора е такава, каквато трябва да бъде в нормално функциониращ клуб. Има настроение. Финансовата политика в клуба е на ниво, изплатени са заплати и премии, и отборът няма задължения.

„Само обединени ще постигнем целите си – да върнем ОФК Спартак (Плевен) на мястото, което отреждат традициите му като клуб“, подчертава Борислав Георгиев.

Мачът между Спартак (Плевен) и Беласица (Петрич) ще се играе от 16 часа на стадион „Плевен” на 30 септември (петък).

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...