Акценти
Начало / Последни новини / ОФК Спартак приема Трявна на старта на Северозападната Трета лига

ОФК Спартак приема Трявна на старта на Северозападната Трета лига

Плевенският Спартак стартира новия сезон на Северозападната Трета аматьорска футболна лига с домакинство срещу едноименния тим на град Трявна. Двубоят е на 12 август /неделя/ от 18:00 часа на стадион „Плевен“.

Това отреди преди малко изтегленият жребий в Зоналният съвет на БФС – Велико Търново. Още три отбора от нашата област ще участват в предстоящият шампионат. Очертава се най-труден да е старта на Партизан, който посреща в Червен бряг вицешампиона от миналия сезон ФК Севлиево /Севлиево/. Третият от миналото първенство – Вихър приема в Славяново новака Локомотив /Мездра/. Едноименният отбор на град Левски пък ще гостува на друг тим завърнал се в аматьорския елит – Локомотив /Дряново/.

Останалите двойки от първия кръг са: Янтра /Габрово/ – Ком /Берковица/, Бдин /Видин/ – Първа атомна /Козлодуй/, Янтра /Полски Тръмбеш/ – Академик /Свищов/ и Ботев /Луковит/ – Павликени /Павликени/. Всички двубои от първият кръг са на 12 август /неделя/ от 18:00 часа. През есенния полусезон 16-те тима ще изиграят по 15 мача.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...