Акценти
Начало / Последни новини / ОФК Спартак преследва задължителна победа срещу Септември (София)

ОФК Спартак преследва задължителна победа срещу Септември (София)

Плевенският Спартак излиза за задължителни три точки в първия си мач от първенството на Втора професионална футболна лига. Срещата е утре от 18:00 часа на стадион „Плевен“, а съперника Септември (София).

В нея няма да играят контузения Теодор Коларов и възстановяващия се след операция Преслав Антонов.

„Двубоят със Септември е встъпителен за нас в първенството. Като всеки старт е нормално да има напрежение. Ще направим всичко за да го тушираме до началото на срещата, за да излязат момчетата спокойни за нея. Всички са наясно със ситуацията около оставането на Спартак в групата. Проточилата се неяснота къде ще играем през новия сезон забави всички процеси в клуба. Правим всичко в движение. Селекцията ни още не е приключила, а за обиграване на отбора въобще няма да говорим. Нека това не звучи като евентуална застраховка от неуспех. Напротив, нямаме никакво оправдание, защото феновете не се интересуват от проблемите ни, а искат да побеждаваме.

За това и ще излезем срещу Септември. Ще направим всичко за да спечелим мача. Апелът ми към нашите фенове е да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях. Нека обаче да имат и търпение към футболистите, тъй като на тях им трябва време да покажат истинските си възможности. Няма да коментирам съперника, защото се интересувам само от моя отбор“, заяви треньорът на Спартак – Диян Дончев.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...