Акценти
Начало / Спорт / ОФК „Спартак” не успя да победи „Етър”

ОФК „Спартак” не успя да победи „Етър”

футбол

В изключително здрав мач тази неделя футболистите на ОФК „Спартак” не успяха да победят съперниците си от „Етър” – Велико Търново. Двубоят бе от последния кръг на надпреварата от есенния дял на Северозападна „В” Аматьорска футболна група и се игра на стадион „Плевен”. Двата състава бяха равностойни на терена и през първото полувреме имаха по един шанс за откриване на резултата, но не успяха.
Най-интересни за публиката бяха вторите 45 минути, когато паднаха и двата гола. Те бяха дело на футболисти на домакините. Първо Милен Тодоров в 48-ата минута при опит да изчисти топката си отбеляза автогол, а малко след това – в 54-ата Ивайло Дангуров успя да подаде перфектен пас на Любомир Тодоров, който успя да отбележи за 1:1.
След гола напрежението в двата състава като че спадна, а с това и темпото на игра. Колкото и да се мъчеха домакините не успяваха да достигат безпроблемно до вратата на „Етър”, а гостите правеха всичко по силите си да накъсват и бавят играта. Така последният съдийски сигнал дойде при резултат 1:1 без двата състава да успеят да изградят друга сериозна опасност пред вратата на съперника.

Текст Иво Тодоров

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...