Акценти
Начало / Общество / ОФК „Спартак“ играе утре домакински мач срещу Марица (Пловдив)

ОФК „Спартак“ играе утре домакински мач срещу Марица (Пловдив)

В събота/16 април/ Спартак (Плевен) е домакин на Марица (Пловдив) в среща от първия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 18:30 часа на стадион „Плевен“.

Треньорският щаб на Спартак може да разчита на всичките си налични футболисти. Изключението са бразилските полузащитници Бруно Франко и Клаубер Сантана, които изчакват картотекиране.

„Отборът на Марица“ е сред най-силните във Втора лига. Притежават футболисти с богат опит и добър колектив като цяло. Респект и уважение към противника. Ние ще излезем и ще направим възможното да ги победим. Такава ще е нагласата ни за всеки мач. Започваме един дълъг сезон, с много битки и все тежки. Ще ни е трудно в началото, защото повечето от футболистите ни досега са играли на по-ниско ниво. Допълнително затруднение е, че на този етап не можем да използваме Бруно Франко и Клаубер Сантана. С двамата класата на отбора нараства значително. Традициите на Спартак (Плевен) не позволяват да се оплакваме, нито да се страхуваме. Напротив, приемаме предизвикателството и ще направим възможното да изпълним целите си – утвърждаване във Втора лига. Разбира се спокойното „живуркане“ не ни е приоритет. Ще продължаваме да работим за израстването на отбора и при постигнати добри резултати в хода на първенството, ще търсим и по-предно класиране“, коментира старши треньорът на плевенския тим Красимир Бислимов.

На пресконференция вчера представители на УС на Спартак призоваха феновете да подкрепят отбора  и да дойдат на стадиона. За нас е важно поне по 1000 човека да идват на мач, за да се осигурят приходи за клуба, изтъкна Борислав Георгиев, член на УС на Спартак.

За новия сезон цената на билет за домакинските мачове на отбора ще е 5 лв. Ще има сезонни карти на цена 40 лв. Новото е, че ще бъдат издавани ВИП-карти, чиято цена ще е от 500 лв. и 1 000 лв.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...