Начало / Образование / ОУ „Св. Климент Охридски”-гр. Плевен  ще отпразнува 33 години

ОУ „Св. Климент Охридски”-гр. Плевен  ще отпразнува 33 години

В подготовка за патронния празник – 25 ноември, и 33 години от създаването си, в ОУ „Св. Климент Охридски” приключи Седмицата, посветена на патрона на училището .

По традиция за учениците бяха  обявени  литературен конкурс  на тема ”Моето училище в моя роден град”  и конкурс за рисунка на тема „Моето училище и аз”. Най-добрите рисунки, есета и стихотворения бяха изложени във фоайето на училището.  По повод празника бяха проведени и конкурс за най-добра презентация под същия надслов, турнири по баскетбол и бадминтон.

Във връзка с патронния празник, на 27 ноември, в Актовата зала на училището, учениците от 3а, 3б и 4 б клас с класен ръководители  Магдалена Иванова, Мая Цветкова и Снежанка Николаева ще проведат дейности по проект „Твоят час”.

Същия ден учители, ученици, служители и ръководство ще се съберат в ДКТ”Иван Радоев” –  Плевен,  където  слово по повод празника ще  произнесе Татяна Христова –  Директор на училището. Тя  ще награди и   отличените в конкурсите ученици. Тържествената част по повод празника ще завърши с посещение на театралната постановка „Женитба” на Плевенския театър.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...