Акценти
Начало / Образование / ОУ  „Максим Горки” в Левски празнува  с  багрите на есента

ОУ  „Максим Горки” в Левски празнува  с  багрите на есента

Учителите от Основно училище „Максим Горки” решиха да изненадат възпитаниците на училището  с празник, посветен  на   пъстрия   изпълнен  с багри, слънце, топъл дъжд и вкусни плодове сезон – есента.

В организацията и реализацията на празника, който премина под мотото „С багрите на Есента”, са  се включили  всички учители и ученици ,съдействали са и родителите..

”Картини с есенни мотиви украсиха училищния двор. Принцеси и принцове, феи и горски животни, плодове и зеленчуци танцуваха и дефилираха под звуците на мелодия, която дълго си тананикаха дори и на следващия ден. Помощникът на Есента, Тиквичка, беше скрила в ръкава си гатанки и изпитания, които децата трябваше да преодолеят и да открият кое е най-голямото богатство на Есента”, разказаха от училището.

След карнавала учениците от първи и втори клас показаха смелост и бързина, като скачаха в локви /обръчи/. Трети клас събира кестени с лъжица, а четвърти и пети клас подскачаха с чували.

Последното препятствие – направа на есенна декорация, сплоти родители, ученици и учители. Всички те сътвориха чудесна украса: букети, фигурки от пластелин, както и прекрасни композиции с даровете на есента.

Направиха се безброй снимки за спомен в къта „Фото, моля”, а с  даровете на есента бяха наградени участниците в есенния празник.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...