Акценти
Начало / Политика / От ГЕРБ – Плевен подариха цветя на жените от Брестовец

От ГЕРБ – Плевен подариха цветя на жените от Брестовец

С цветя и лично признание на незаменимата роля на жените в живота на всеки мъж народният представител от ГЕРБ Владислав Николов, кметът на Плевен проф. Димитър Стойков, общинският ръководител на партията Мартин Митев, както и Йордан Грижов и Христослав Михайлов – членове на общинското партийно ръководство поздравиха дамите в село Брестовец за 8 март. Домакин на тържеството бе кметът на селото Радослав Иванов. „Бъдете живи и здрави и все така лъчезарни”, пожела той на жените в Брестовец.

„Мили дами, вие сте не само по-красивата, но и по-силната половина от човечеството.  На вас е поверено бъдещето, защото вие се грижите и възпитавате нашите деца и внуци. Благодарим ви и за подкрепата и любовта.”, каза кметът на Община Плевен проф. Стойков.

Подарък за всяка от дамите бе предвидил и кметът на селото Радослав Иванов, а за доброто настроение на празнуващите се погрижи самодейната група от Горна Митрополия.

Снимка: ГЕРБ – Плевен

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...