Акценти
Начало / Последни новини / Отлично представяне на плевенчанката Росица Денчева в турнира „Мастърс”

Отлично представяне на плевенчанката Росица Денчева в турнира „Мастърс”

8-годишната плевенска тенисистка Росица Денчева се класира на второ място в заключителния турнир „Мастърс” за деца до 10 години, който се проведе от 6 до 8  септември на кортовете на ТК”Дема”-София. В него участваха  най-добрите в страната 16 момичета и 16 момчета.

Въпрекиче Роси е на осем години, с много силни игри тя спечели трите си срещи в група с Емма Фантусис-ЧмЕлВн-6:2;Елеонора Николова-ТК”1882”-София-6:3; и Преслава Богоева-Лок Пд-6:1.
На четвъртфиналите отново постигна убедителна победа срещу Ваня Косева-4:0;4:0 и на полуфинала срещу Емилия Любенова-ТК”Ямбол-2005”-4:2;4:2.
На финала на нашата тенисистка, която е с две години по-малка от опонентките си, не й достигнаха сили, за да се противопостави на отлично подготвената Анастасия Николова от ТК”Темпо”-Варна и отстъпи първото място с 4:1;4:1.

 Това прави второто място на Росица  още по ценно и по мненията на всички присъстващи треньори и родители победителя в Мастърсите през следващите две години е вече ясен, коментираха от клуба на Росица – ТК „Плевен90”.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...