Акценти
Начало / Спорт / Отлично представяне на каратеките на „Петромакс” на нациналния турнир в Троян

Отлично представяне на каратеките на „Петромакс” на нациналния турнир в Троян

карате
Сенсей Русалинов и Гергана Витанова

На 22 Февруари 2014г. в гр. Троян се проведе Национален турнир по карате за възрастова група мъже и жени за Голямата награда на „Троян”. Домакин и организатор на турнира бе Карате Клуб „Атнес” – Троян. В състезанието участваха 60 каратеки от страната, които бяха приветствани от кмета на Троян -Донка Михайлова, и от вицепрезидента на БНФК и президент на КБИ „Петромакс” –Русалин Русалинов.

От Клуб бойни изкуства „Петромакс” участваха 4 състезатели в двете дисциплини – кумите опън и ката опън. Ивайло Петков, Пламен Диков, Гергана Витанова и Магдалена Иванова. При дисциплина кумите индивидуално – категория опън – отлично представяне направи Пламен Диков, който до последната минута водеше с 2 на 1 точки на финала, но не успя да грабне голямата награда, защото загуби в последните секунди с 3 на 2 точки от опонента си – стана Вицешампион на дисциплината. При дисциплина ката индивидуално – опън – клубен финал – Шампион стана Гергана Витанова, а вицешампион Магдалена Иванова.

На КБИ „Петромакс”- Плевен им предстои Републиканско първенство за всички възрастови групи в град София в края на месец март.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...