Акценти
Начало / Общество / Отличиха кмета на Гулянци за най-много проекти на глава от населението

Отличиха кмета на Гулянци за най-много проекти на глава от населението

kmet

Кметът на Гулянци Лъчезар Яков получи награда за най-много спечелени проекти и подписани договори на глава от населението, информират от пресцентъра на Общината. Отличието му беше връчено миналата седмица от екип на предаването „Национален календар”, което гостува в Гулянци по този повод. Конкурса „Кмет на годината” на предаването „Национален календар”, което се излъчва по телевизия „Европа”, се провежда вече 13 години. Екипът наблюдава отблизо работата на общините през годината, за да се запознае с проектите и развитието на регионите. Първенец по тези критерии през 2013 година е община Бургас, община Гулянци е отличена с първа награда – подгласник. „За нас това, че се нареждаме сред големите общини по спечелени проекти и инвестиции, е голямо признание, дава ни увереност, че сме на правилния път като цели и приоритети и ни стимулира да работим още по-ефективно в тази посока!”, заяви при получаването на приза кмета Лъчезар Яков.

kmet1

Предаването „Национален календар”, с интервюто с кмета Лъчезар Яков и репортаж за община Гулянци, ще бъде излъчено на 26.01.2014 година от 13:30 часа по телевизия „Европа”.

Това е третият приз от национален конкурс за общинския кмет само за последната една година. В края на 2012 година Община Гулянци бе отличена с първа награда в конкурса „Община 2012” , малко по-късно бе класирана на трето място в конкурса на Агенцията по заетостта „Работодател на годината” .

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...