Акценти
Начало / Икономика / Открий своя предприемачески дух, участвай в проекта „Подадена ръка за успешно реализиране 2”

Открий своя предприемачески дух, участвай в проекта „Подадена ръка за успешно реализиране 2”

 

 

 

 

 

Регионалният бизнес център в Плевен започна работа по проект „Подадена ръка за успешно развитие 2”, който предлага възможност на младите хора да придобият нови знания и практически опит в сферата на предприемачеството и бизнес планирането.  Ако искате да откриете своя предприемачески дух и мислене, ако имате много добра бизнес идея в сферата на електронната търговия, селското стопанство, туризма и искате да я реализирате, можете да се включите в дейностите на проекта.

Екип от експерти  безплатно ще проведе обучение с участниците в проекта, за да ги подготви и подпомогне в изготвянето на бизнес план за развитие на собствена фирма.

Проектът е насочен към младежи на възраст от 15 до 29 години. Желаещите да се включат могат да заявят участие на тел. 064/810444, 0879064556 или на  е-mail: [email protected],

Проектът „Подадена ръка за успешно реализиране 2” се финансира от Национална програма за младежта (2016-2020) на Министерството на младежта и спорта. Отпуснатите средства за реализацията му са близо 14 000 лв., а продължителността му е шест месеца.

„Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта”

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...