Начало / Видео / Отборът на ОУ „Максим Горки”- Левски спечели регионалния етап на състезанието „Млад огнеборец” (снимки, видео)

Отборът на ОУ „Максим Горки”- Левски спечели регионалния етап на състезанието „Млад огнеборец” (снимки, видео)

Отборът на ОУ „Максим Горки” – Левски се представи най-добре в провелия се днес регионален етап на състезанието „Млад огнеборец” и се класира на първо място. Това дава право на отбора да представи РДПБЗН в националния етап на състезанието.

Регионалното състезание „Млад огнеборец” се проведе днес в Градската градина в Плевен. В Него участваха 7 отбора от : ОДК – Никопол, ОУ „Максим Горки” – Левски, ОУ „Христо Ботев” – село Бреница, ОУ „Христо Ботев” – село Милковица, ОУ „Христо Смирненски” – Червен бряг, ОДК – Белене, СОУ „Христо Ботев” – Долни Дъбник.

024млад огнеборец

На второ място с 977 точки се класира отборът на ОУ „Христо Ботев” – Долни Дъбник, а на трето с 959 точки е отборът на ОУ „Христо Ботев” – Милковица.

033млад огнеборец милковица

Наградите на победителите връчи комисар Емил Маринов, директор на РДПБЗН – Плевен. Той пожела на победителите в днешното състезание успешно представяне в републиканското състезание, а на всички участници – да продължат с усърдната си подготовка и да постигнат нови успехи.

Младите огнеборци днес показаха умения в две  дисциплини – 400 м щафетно бягане с препятствия и 100 м с препятствия. Целта е да се провери подготовката на състезателите за бързина,  ловкост, познаване на  съответните уреди и съоръжения и работа с тях.

Следваща Предишна
025млад огнеборец
034млад огнеборец - левски
040млад огнеборец
039млад огнеборец
008състезание гражданска защита
002iсъстезание гражданска защита
Следваща Предишна

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...