Акценти
Начало / Последни новини / Оспорвана битка в турнира по стрийт фитнес в Плевен

Оспорвана битка в турнира по стрийт фитнес в Плевен

Оспорвана битка се разигра на спортната площадка в Девети квартал днес в Плевен. Състезатели в три категории взеха участие в първия турнир по стрийт фитнес в града. Финалистите получиха медали, грамоти и ваучери за онлайн пазаруване на хранителни добавки. Стойността на ваучера бе различна – участниците, които се класираха трети получиха 40 лева, вторите – 60 лева, а за победителите ваучерът беше на стойност 80 лева.

В  категорията на жените на първо място се класира Цветелина Станева, на второ е най-малкият участник в турнира – 11-годишната Жасмина Бояджиева, и трета остана Елена Любенова. Николай Николов от София е победителят в категория младежи до 17 години. Втори стана Стефан Еротеев, а трети Димитър Иванов.

стрийт фитнес

Победителят в категория младежи над 17 години стана Йордан Станчев. Втора позиция зае Мартин Лаков, а трети е Стамимир Петров. При оценяването на участниците в тази категория се наложи да се включат още съдии, тъй като съдийският състав бе затруднен от добрите изпълнения на Мартин Лаков от град Роман и Станимир Петров от Русе. Те се изправиха един срещу друг за трето и четвърто място в два батъла. Битката бе оспорвана. Младежите бяха оценявани от общо 9 съдии.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Всички участници получиха грамоти за активно присъствие и участие.

Турнирът се проведе с помощта и подкрепата на Сдружение „Рицари без броня“ град Плевен и Национално сдружение на сираците в България и под егидата на народния представител Владислав Николов и общинския съветник Йордан Грижов, който е заместник председател на постоянната комисия „Младежки дейности, спорт и туризъм“. Слави Михайлов – председател на Национално сдружение на сираците в България, пожела на всички успех и да бъдат активни на спортните площадки, защото преди всичко спортът е здраве.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...