Начало / Общество / Ортопед ще отговаря на въпросите на плевенчанки за бебетата им

Ортопед ще отговаря на въпросите на плевенчанки за бебетата им

„Вашите въпроси към ортопеда“ ще се проведе на 21 януари, четвъртък, в Плевен. Мероприятието е насочено към бъдещи и настоящи майки, тъй като малко родители знаят, че освен традиционните изследвания, които се правят на бебета, е важно да заведат детето и на преглед при ортопед. Така навреме могат да се открият различни аномалии и да се лекуват без хирургична намеса. Първият профилактичен ортопедичен преглед се прави на 6-8-седмична възраст от детски ортопед.

Всичко, което би могло да бъде от полза за бъдещите и настоящите родители по темата, ще разкаже д-р Свилен Тодоров. Той ще отговори на всички въпроси и ще даде ценни съвети на родителите.

Петя Милина ще разкаже малко повече за храненето при бебетата и ще представи продуктите на NUK и техните предимства. А Саша Тодорова, представителка на CryoSave, ще говори по темата за стволовите клетки. Тя ще запознае присъстващите с процедурата и ползите от нея.

Всеки посетител ще получи традиционния комплимент от списание „9 месеца“, а специално за някои от присъстващите са подготвени чудесни награди, които ще бъдат поднесени след провеждането на традиционната томбола.

Лекциите за бъдещи и настоящи родители на списание „9 месеца“ са напълно безплатни. Можете да заявите присъствие на тел. 0876 181 114, на e-mail: [email protected] или като потвърдите тук. Мястото на срещата е Централен Мол Плевен.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...