Акценти
Начало / Култура / Орлин Павлов се включи в декада на културата и изкуството в Тръстеник (снимки)

Орлин Павлов се включи в декада на културата и изкуството в Тръстеник (снимки)

Популярният изпълнител Орлин Павлов стана част от културния живот на Тръстеник. Градът за пореден път бе домакин на поредица от културни събития и много гости през изминалият месец. От 18-ти до 28-ми там се проведе четвъртата Общинска декада на културата и изкуството, финансирана от община Долна Митрополия.
Реализирането за четвърти пореден път на декадата провокира много творческо мислене и нестандартни идеи. Тръстеник се превърна в едно благодатно място за реализиране на различни културни събития, предоставящи място за изява на деца и ученици без предразсъдъци за пол, раса, етническа принадлежност и социално положение.
За пореден път организатори и участници почувстваха тръпката на постигнатия успех след заключителния концерт, защото опитът доказа, че всяко дете има свой талант, който изисква време, търпение и професионална помощ, за да бъде открит и развит. Ежедневната работа на децата със студентите от НАТФИЗ, с ментора на майсторския клас по пеене Орлин Павлов предизвикаха много емоции, творчески вдъхновения и създаде много нови приятелства.
Тази година едновременно с Декадата се проведе и Шестнадесетото биенале на детската рисунка. През първите месеци на 2015 г. се получиха много рисунки от цялата страна, класираните на първо и второ място деца участваха в заключителния пленер и концерт. Гост на Декадата и Биеналето бе художникът Светлозар Захариев. Срещите му с малките художници и техните ръководители донесоха удовлетворение за всички.

Следваща Предишна
Орлин Павлов в Тръстеник
Тръстеник декада 5
Тръстеник декада

Тръстеник декада 4
Тръстеник декада 2
Тръстеник декада 1

Тръстеник декада 3
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...