Начало / Общество / Оркестър „Канарите” и Бобан Здравкович гости за Панаира в Червен бряг

Оркестър „Канарите” и Бобан Здравкович гости за Панаира в Червен бряг

Традиционният панаир на град Червен бряг тази година ще се проведе на 6 и 7 септември и съвпада с честването на 134 години от Съединението на България.

Панаирната програма ще започне на 6 септември в 17. 30 часа с поднасяне на цветя пред паметника на загиналите във войните, който се издига в градската градина на Червен бряг. В 18 часа ще бъде отслужен тържествен водосвет в местния храм. След което ще бъде открита изложба живопис на художничката Христина Бурдиняшка в НЧ „Светлина 1999”. В 19.30 часа пред паметния знак на Левски ще състои възстановката „Легенда за Червен бряг”.

От 20 часа на 6 септември официално ще бъде открит панаира на Червен бряг с концерт на оркестър „Канарите” и празнична заря на централния площад в града.

Проявите ще продължат и на 7 септември с концерт на барда Красимир Кунчев от 17 часа в НЧ „Светлина 1999”. От 18 часа на площада ще започне детско шоу. Празничната панаирна програма ще завърши с концерт на EXPOSE TEAM и Бобан Здравкович от 20 часа на централния площад.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...