Акценти
Начало / Последни новини / Ориентировачите на СКО Север далече от призьорите за купата на Троян

Ориентировачите на СКО Север далече от призьорите за купата на Троян

Представителите на плевенския СКО Север не успяха да се класират в челната тройка в състезанието по лятно ориентиране за купата на Троян. От клуба най-добре се представи Елена Здравкова. Тя завърши на шесто място по трасето от 1.8 км с 40 метра изкачване и 8 контролни точки при момичетата до 12 години. С 5 минути по-бърза от нея беше търновлийката Карина Ибрямова, която спечели старта. Втора финишира съотборничката й Никол Савова, а трета – Петя Петкова от Тетевен.

За СКО Север участва и Павел Здравков. Той преодоля 2.3 км със 70 метра изкачване и 11 контроли за 31:01 минути при момчетата до 14 години. Победата взе Лазар Миланов от Стара Загора, следван от търновеца Диян Савов и Петър Кръстев от Габрово.

Третият състезател на плевенчани Снежка Иванова завърши девета при жените до 45 години. Битката за първото място водиха съотборнички от Ямбол. Триумфира Радина Георгиева пред Мариана Жечева, а трета е представителката на домакините Емилия Михайлова.

Браун тим /Велико Търново/ спечели убедително купата на Троян. Втори е състава на Узана /Габрово/, а трети е Вежен /Тетевен/. СКО Север /Плевен/ е 16-и.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...