Акценти
Начало / Любопитно / Оздравителен курс по смехотерапия организират в Плевен

Оздравителен курс по смехотерапия организират в Плевен

смехотерапия

Оздравителен курс по смехотерапия ще се проведе в Плевен от 16 до 20 март. Той ще бъде воден от Моника Балаян, която в продължение на пет дни ще проведе оздравителна програма чрез смях.

Това е същността на смехотерапията – чрез смях и комплексна работа на всички нива – ментално, емоционално и физическо,  се премахват причините за болестта, а не следствията. И като закономерност се постигат – добро самочувствие, освобождаване от стреса, осезаеми здравословни резултати (повишаване на имунитета, нормализиране на кръвното налягане, на работата на сърдечно-съдовата система, хормонален баланс, пикочно-половата система, опорно-двигателния апарат, подобряване на зрението и много други). Странични ефекти от оздравителния курс по смехотерапия са: подмладяването, желанието да живееш, удоволствието от живота, новите планове.

Курсът включва лечебна гимнастика, пречистващи техники, релаксиращи упражнения, а също възстановяване на зрението по методиката на доктор Бейтс. Разбира се, терапевтичен смях, който зарежда тялото със здраве, душата – с радост. По време на курса се овладяват и трансформиращи техники, благодарение на които е възможно преобразуването на болката – в радост, на болестта – в здраве, на тъгата – във веселие, на сълзите – в смях.

Курсът ще се провежда от 18  до 21 часа.  Цената  е 220 лв., при заплащане до 9 март 2015 г. – 175 лв.

Банкова сметка за плащане по банков път:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG90 FINV 9150 1003 7444 18

ВИП Консултинг ЕООД

В основанието за плащане се посочва името на човека, за когото е плащането.

Организатор на курса за Плевен е Мариета Павлова, телефон за контакт: 0878 300 503

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...