Акценти
Начало / Общество / ОД МВР – Плевен с нов директор

ОД МВР – Плевен с нов директор

Главен инспектор Йордан Каменов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР – Плевен, Йордан Каменовсъобщи говорителят на Областната дирекция Марияна Цветкова. Той е представен днес пред ръководния състав на дирекцията в Плевен от Георги Арабаджиев – заместник директор на Главна дирекция „Национална полиция”.

Срокът на назначение на гл. инспектор Йордан Каменов е една година.

При представянето му Георги Арабаджиев е благодарил от името на политическото и професионално ръководство на МВР на досегашния директор главен инспектор Денислав Маринов за постигнатата устойчивост и резултати в усложнената оперативна обстановка.

От своя страна г-н Маринов е пожелал  успехи в напрегнатата дейност на „високи обороти”. Денислав Маринов  се връща на предишната си позиция в МВР – началник на Второ РУП – Плевен.
Главен инспектор Йордан Каменов е благодарил  за оказаното му доверие и като е споделил, че осъзнава високата отговорност и тежестта да бъдеш директор на МВР – Плевен. Основните му приоритети ще бъдат професионалното изпълнение на служебните задължения и всеки, постигнал ефективност в  работата си, ще бъде стимулиран, се казва в изпратеното до медиите съобщение по повод новото назначение.

Главен инспектор Йордан Георгиев Каменов е на 46 години. Започва работата си в системата на МВР през 1997 година. Заемал е длъжности в сектор „Икономическа полиция”, началник на РУП Гулянци. Последната му длъжност е началник на РУП Белене. Многократно е награждаван за високи професионални постижения.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...