Акценти
Начало / Спорт / Обявиха регламента на ХХІV-тия национален и международен турнир-крос „Луковитски моми“

Обявиха регламента на ХХІV-тия национален и международен турнир-крос „Луковитски моми“

Луковит

Обявиха  регламента на ХХІV-тия национален и международен турнир-крос „Луковитски моми“, който ще се проведе на 18 октомври в град Луковит. Организатори на спортното събитие са Българската федерация по лека атлетика, Община Луковит и ЛАК „Атлетик-90“ – Луковит. Турнирът се посвещава на 90 години от създаването на БФЛА.

Турнирът ще се проведе от 10:00 часа на Градския стадион – дължината на една обиколка е 1000 м, настилката е естествена.

Подробна информация за възрастовите групи и разстоянията, които ще пробягат, е качена на интернет страницата на Община Луковит. Последният старт е в 12,55 часа – мъже, 3000 метра. Състезателите участват с номерата, определени от БФЛА, заверен медицински списък, заверен списък на състезателите от всеки клуб. Проверка на състезателите се извършва 10 минути преди старта. Награждаването ще започне след приключването на последния старт. Общият награден фонд е 8000 лв. Награждаването до трето място е с медали. Ще бъде излъчен комплексен отборен победител, който ще получи купата „Луковитски моми – 2014”. Вторият и третият ще бъдат наградени с купи. Точки носят всички класирали се от 1 до 12 място във всички възрастови групи – първият 13, последният 1 точка. Точка носи само един състезател във всяка възраст, а другите влизат в индивидуалното класиране. Всеки участник има право да участва в една възрастова група. Заявки за участие се приемат до 11.10.2014 г.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...