Акценти
Начало / Любопитно / Обявиха на търг най-големия пъзел в света, за да подкрепят лечението на Никола Ботев

Обявиха на търг най-големия пъзел в света, за да подкрепят лечението на Никола Ботев

пъзел най-големият

Плевенчанката Венелина Вънова дари подреденият от нея най-голям пъзел в света, за да подкрепи кампанията за събиране на средства за лечението на 22-годишният Никола Ботев от Плевен. Тя предложи пъзела на търг, като сумата от продажбата ще бъде преведена директно в сметката на Никола, в която се събират средства за неговите две животоспасяващи операции.

Преди година Никола Ботев е диагностициран с най-страшната диагноза – рак. Досега той е претърпял 3 операции на лявото рамо с диагноза Инфламаторен миофибробластен тумор. За съжаление преди време е констатирано, че има метастаза в белия дроб. Никола има нужда от спешна операция (в рамките на 1 месец), за която са нужни 27 000 евро (начална сума).

Ако имате познати,които имат общо с търгове,музеи,болници,колекционерски фирми и общности и като цяло хора,които имат общо с изкуството,търсят уникални по рода си предмети и желаят да закупят този пъзел, нека се свържат с нас чрез лично съобщение на фейсбук страницата на Никола Ботев, призовават неговите приятели.

Организаторите на благотворителната кампания в подкрепа на Никола заявяват, че всяко действие по кампанията за Ники,всяко едно организирано събитие в негова чест и всеки един спечелен лев отиват САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА НЕГО,никой не печели никакви дивиденти от това.

Средства могат да бъдат превеждани по сметката на НИКОЛА БОТЕВ!

Банка „ОББ“ АД

IBAN: BG15UBBS80021028317940

BIC: UBBSBGSF

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...