Акценти
Начало / Общество / Обявиха конкурс за шеф на Общинския медиен център

Обявиха конкурс за шеф на Общинския медиен център

Община Плевен

Община Плевен обяви конкурс за ръководител на Общинския медиен център. Сред задълженията на избрания кандидат е да разработва и дава предложения за подходяща административно-управленска структура и разписание на длъжностите, да организира и контролира ежегодното разходване на средствата в рамките на утвърдените бюджетни кредити, съгласно бюджета на Община Плевен и да контролира и носи отговорност за спазване на финансово-счетоводната дисциплина и използването на материалите и парични активи.

Основните изисквания към кандидатите са да познават Закона за радиото и телевизията, Закона за закрила и развитие на културата, Закона за авторското право и сродните му права, Закона за електронните съобщения, Кодекса на труда и др.

Кандидатите трябва да са с висше образование – квалификационна степен магистър, по филология, журналистика, право или икономика. Да имат професионален управленски опит не по-малко от 5 години в електронните медии – радио и телевизия, и работа в печатни издания.

За предимство ще се счита мениджърският опит в електронни медии, участието в разработването и реализирането на програми и проекти и чуждоезиковата подготовка.

Конкурсът предвижда защита на концепция за дейността и развитието на Общинското предприятие “Общински медиен център” – Плевен.

Документите се подават лично или чрез пълномощник в Центъра за административно обслужване на граждани при Община Плевен.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...