Акценти
Начало / Общество / Обявиха конкурс за матроски длъжности във формирования на Военноморските сили

Обявиха конкурс за матроски длъжности във формирования на Военноморските сили

ВМС

Със заповед на министъра на отбраната е разкрита процедура за обявяване на матроски (войнишки) длъжности във формирования от Военноморските сили за приемане на военна служба на лица, завършили граждански, средни или висши училища в страната и в чужбина, информират от електронната страница на Община Плевен. До 10.10.2014 г. кандидатите могат да подадат заявление до командира на Военноморските сили чрез структурите на Централно военно окръжие (ЦВО) с приложен към него пакет документи. В заявлението си кандидатите могат да посочват до три длъжности.

До 17.10.2014 г. структурите на Централното военно окръжие (ЦВО) ще изпратят заявленията и комплекта документи на кандидатите в отдел „Личен състав” на военно формирование 34400 – Варна. Със заповед на министъра на отбраната  командирът на Военноморските сили е определен за длъжностно лице, отговорно за провеждане на конкурса.

Конкурсът ще се проведе от 29.10.2014 г. до 31.10.2014 г. във военни формирования 34400-Варна, 34410-Варна или 32140-Варна по график, съобразно броя на кандидатите.

Подробна информация по темата може да бъде открита на интернет страницата на Община Плевен.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...