Акценти
Начало / Култура / Обявиха конкурси за директорските места в два културни института в Плевен

Обявиха конкурси за директорските места в два културни института в Плевен

Община Плевен днес обяви официално конкурсите за директори на Регионален исторически музей – Плевен и дирекция „Военноисторически музеи” – Плевен.

Жалаещите да кандидатстват за двете вакантни места ще трябва да подготвят и защитят концепция за дейността и развитието на съответния културен институт за период от пет години, подробно разработена за първата от тях. Преминалите този първи етап на конкурса ще бъдат допуснати до събеседване.

Документите за конкурса се подават лично или чрез пълномощник в Центъра за административно обслужване на граждани при Община Плевен, пл. „Възраждане” № 4 в едномесечен срок, считано от днес, 26 август.

Договор със спечелилия конкурса кандидат ще бъде сключен за срок от 5 /пет/ години.
Конкурсната процедура ще се проведе от Комисията, назначена с нарочна Заповед на Кмета на Община Плевен, непосредствено след изтичане на срока за приемане на документите.

Подробна информация за изискванията към кандидатите и необходимите документи за участие в конкурса може да бъде намерена на сайта на Община Плевен в раздел „Администрация” – „Вакантни длъжности”.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...