Начало / Образование / Обявиха втори прием за специалност „Управление на здравните грижи” в Медицинския университет

Обявиха втори прием за специалност „Управление на здравните грижи” в Медицинския университет

 Медицински университет

Обявен е втори прием на кандидат-студенти за попълване на незаети места в специалност „Управление на здравните грижи” на образователно-квалификационна степен „магистър” за 2014/2015 учебна година, информират от Медицинския университет в Плевен.

Кандидатите трябва да са завършили бакалавърска степен по управление на здравните грижи или бакалавърска степен по една от следните специалности: „Социални дейности”, „Социална педагогика”, „Социален мениджмънт”, „Здравен мениджмънт”, „Медицинска сестра”, „Акушерка” и „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”.

Кандидатстудентският конкурс е под формата на писмен изпит-тест по управление на здравните грижи за кандидатите след бакалавър по Управление на здравните грижи и по Социална медицина за кандидатите след бакалавър по друга специалност.Примерни тестове по социална медицина могат да се закупят на място в университета.

Документи се приемат от 28 юли до 5 септември включително в Студентска канцелария на Факултет „Обществено здраве”, стая 310, всеки делничен ден от 8.00 до 16.00 часа.

Провеждането на кандидатстудентските изпити е насрочено за 12 септември 2014 г.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...