Акценти
Начало / Политика / Общинското ръководство на ГЕРБ в Никопол направи отчетно събрание

Общинското ръководство на ГЕРБ в Никопол направи отчетно събрание

Владислав Николов, народен представител и областен координатор на ГЕРБ, присъства на отчетно събрание на местната общинска структура в Никопол, съобщават от пресцентъра на партията. Заедно с него бе и Даниела Гонкова, областен клубен ръководител на ЖЕНИ ГЕРБ – Плевен. Направен бе анализ на работата на структурата в Никопол през първите три месеца на годината. Красимир Халов, общински ръководител на партията, отчете резултатите от местните избори. „Никопол има своя кмет на Община от ГЕРБ – д-р Валерий Желязков, пет са кметове на кметства от ГЕРБ, най-голямата група от общински съветници в местния парламент е от ГЕРБ, заместник-кмет и двама кметски наместници. Това е сериозен резултат, тъй като за първи път в управлението на община Никопол не участват БСП и ДПС“, категоричен бе Халов.
„Първите 4-5 месеца от мандата ни бяха изключително трудни, защото общината е с много задължения, несигурност и съмнения изпълваха както нас от ГЕРБ, така и общинска администрация. Но вече сме по-уверени, в етап на разработка са редица проекти, за които съдействие търсим и от народните представители от областта.“ каза на срещата кметът на Община Никопол д-р Валерий Желязков.
„В Община Никопол ГЕРБ постигна изключителен успех на местните избори. Всички вие, членове на партията работихте усилено за този резултат, за което ви благодаря. Сега, когато сме спечелили изборите, трябва да работим всички заедно, за да запазим доверието на жителите на общината. Да преодолеем страха в крайдунавския град, и това може да стане с една единна и силна структура на ГЕРБ.“, каза Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ.
Очертани бяха няколко инициативи, които предстоят да бъдат реализирани в община Никопол през април и май.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...