Начало / Образование / Общинският съвет на Плевен решава ще бъдат ли закрити две училища в града

Общинският съвет на Плевен решава ще бъдат ли закрити две училища в града

По предварителен дневен ред от 40 предложения ще заседава следващата седмица Общинският съвет на Плевен. Сесията е на 30 март от 09,00 ч. в сграда „Гена Димитрова“. Сред основните точки на  заседание на местния парламент са предложенията относно откриване на OУ„Васил Иванов Кунчев – Левски”- Плевен, относно закриване на ОУ „Никола Йонков Вапцаров”-Плевен и ОУ „Васил Левски”- Плевен.

Първа точка в предварителния дневен ред е предложение относно приемане на отчет за изпълнение на решения на Общински съвет – Плевен.

Съветниците ще разгледат предложение относно промяна в Учредителния акт на „Паркстрой” ЕООД – Плевен.

Ще бъдат разгледани  предложения за приемане на Стратегия за развитие на младите хора в Община Плевен /2017-2020 г./ и приемането на Календар за младежки дейности на Община Плевен за 2017 година.

Предложение относно приемане Годишен доклад за наблюдение на изпълнението на Плана за развитие на Община Плевен  /2014-2020 г./ през  2016 г. в дневния ред е под точка номер 8.

На мартенското заседание Общински съвет – Плевен предстои да обсъди предложение относно одобряване на актуализирана бюджетна прогноза за периода 2018-2020 година за постъпленията от местни приходи и разходите за местни дейности на Община Плевен, както и индикативен разчет за средствата от Европейския съюз за същия период.

 

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...