Акценти
Начало / Общество / Община Червен бряг обяви конкурс за администратор на проект „Нови възможности за грижа”

Община Червен бряг обяви конкурс за администратор на проект „Нови възможности за грижа”

Община Червен бряг обяви конкурс за външен специалист за позиция „Администратор” в екипа за организация и управление на проект „Нови възможности за грижа” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.
Позицията изисква умения за управление на екип, решаване на проблеми, както и иновативност при вземане на решения и носене на отговорност за тях. Администраторът трябва да притежава опит за управление на социални услуги в общността и да познава нормативната уредба и методики, свързани с изпълнение на проекта.
Изисквана минимална степен на завършено образование е висше образование, степен „Магистър” в областта на социалното дело, икономика, педагогика. Кандидатите трябва да имат задължителен опит в управление на проекти, финансирани по оперативни програми на ЕС в областта на предоставяне на социални услуги в общността. Познаване на нормативната база, свързана с изпълнение на проекта: методически указания и ръководство по проекта, Кодекс на труда, методика за предоставяне на социалната услуга „Личен асистент”, Законът за социалното подпомагане и Правилникът за приложение на ЗСП също са сред изискванията. Технически умения – отлични организационни умения, отлични умения за организиране на времето, отлични умения за администриране на дейностите, изготвяне и поддържане на задължителна за услугата документация, отлично владеене на MS Office са другите умения, които трябва да притежават кандидатите за тази длъжност.
Конкурсът ще премине в три етапа: подбор по документи, провеждане на интервю с всеки от допуснатите кандидати и провеждане на допълнителна среща с кандидат при необходимост. Всеки от етапите е с елиминиращ характер, като непосредствено след провеждането му, резултатът на допуснатите до следващ етап се съобщава на кандидатите от комисията, назначена да проведе конкурса.
Необходими документи за участие в конкурса могат да бъдат намерени тук.
Кандидатите подават документи в срок до 3 декември, включително. Документите се приемат в ЦУИГ на Община Червен бряг, ул. „Антим І” № 1 всеки работен ден от 08:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 часа.
Конкурсът ще се проведе на 4.12.2015 г. от 10.00 ч. в стая 805 в сградата на Община Червен бряг.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...