Начало / Икономика / Община Плевен с призив за дистанционно заявяване и получаване на административни услуги

Община Плевен с призив за дистанционно заявяване и получаване на административни услуги

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и разпространението на COVID-19 ръководството на Община Плевен призовава гражданите да се възползват от предоставените възможности за неприсъствено заявяване и получаване на административни услуги.

Чрез Системата за сигурно електронно връчване /ССЕВ/ може да подадете по електронен път – в профила на Общинска администрация или на електронна поща, електронно подписано с Класифициран електронен подпис /КЕП/ Заявление за предоставяне на административна услуга. Осигурена е възможност и да получите електронно подписан документ на посочена от Вас електронна поща или Ваш профил в Системата за сигурно електронно връчване.

Друг вариант е да ползвате куриерските услуги на лицензиран пощенски оператор за изпращане на хартиен носител попълнено и подписано Заявление, както и да получите хартиен документ, издаден от Община Плевен в отговор на заявена от Вас услуга.

Пълна информация за предоставяните от администрацията услуги може да получите на официалната интернет страница в раздел „Административно обслужване”: https://www.pleven.bg/bg/administrativni-uslugi

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...