Акценти
Начало / Общество / Община Левски спира да събира наеми за общински обекти

Община Левски спира да събира наеми за общински обекти

Кметът на  община Левски –Любка Александрова  е предложила днес на представителите на бизнеса, които имат договори за наем с Общината  да подадат заявления  и да не плащат наем  за периода на извънредното положение. Община Левски се отказва от събиране на наеми от обекти, разположени на общински терени, съобщиха от общинската администрация в Левски.

Предложението на Любка Александрова  е с огромното желание  да се помогне на малкия бизнес да оцелее в условията на настоящата криза.

Общината ще  помогне  при изготвянето на нужното  искане и за целта   в срещата  участва   Марин Маринов- Директор на дирекция  БФС

Любка Александрова ще  посредничи при необходимост пред работодатели  и ще съдейства за своевременно решаване на възникнали въпроси от страна на местния бизнес.

 По покана на кмета на община Левски на срещата днес , Директорът на дирекция БТ –Левски  Любка Миланова  информира  представителите на местния бизнес за възможностите, които държавата дава за подпомагане на бизнеса в условията на извънредното положение.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...