Акценти
Начало / Общество / Община Искър ще приема документи за предоставяне на услугата „Личен асистент”

Община Искър ще приема документи за предоставяне на услугата „Личен асистент”

В община Искър стартира изпълнението на проект „Грижи за достоен живот 4“, информират от местната администрация там. Той се реализира по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, процедура „Независим живот“ за предоставяне на услугата „Личен асистент“.

Приемът на документи ще се извърши в периода 01.12.2015 г. – 10.12.2015 г. от 8:30 до 12:00 часа в Домашен социален патронаж гр. Искър и от 13:00 до 17:00 часа в Центъра за услуги и информация на граждани в град Искър, Общинска администрация, етаж 1, а в кметствата по предварително обявен график в административните им сгради.

Комплект с документи за кандидатстване като потребители и изпълнители на интегрирани социални и здравни услуги могат да се получат след 20 ноември от 8:30 до 17:00 часа в Центъра за услуги и информация на граждани в град Искър, Общинска администрация, етаж 1 и в кметствата на с. Писарово, с. Долни Луковит и с. Староселци.

За потребители по проекта ще имат право да кандидатстват и потребители, които в момента ползват услугата „Личен асистент“ по друг проект на територията на общината след приключване на услугата по другия проект.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...