Начало / Общество / Община Долна Митрополия обявява допълнителен прием на документи за осигуряване на топъл обяд

Община Долна Митрополия обявява допълнителен прием на документи за осигуряване на топъл обяд

Община Долна Митрополия обявява допълнителен прием на документи по проект „Предоставяне на топъл обяд“ на нуждаещи.
Приемът на документи е с цел набиране на кандидат – потребители със статут на ЧАКАЩИ за Обществена трапезария 2 – с.Подем.
Документите от желаещите да получават топъл обяд ще се приемат от 20.03.2017 г./понеделник/ до 24.03.2017 г./петък/ вкл., в сградата на Община Долна Митрополия, етаж 1, стая 102, както и в кметствата по населените места.

Кандидатите трябва да подадат заявление – декларация ( по образец ), копие от документ за самоличност и декларация за актуален размер на получаваната пенсия ( по образец ).

Целта на приема е да се наберат самотно живеещи лица, които получават минимални пенсии за осигурителен стаж и възраст, за инвалидност, социални и наследствени пенсии. Критерий за подбор на кандидат – потребителите ще бъде размерът на тяхната пенсия.

Със заповед на Кмета на Община Долна Митрополия ще бъде сформирана комисия, в която ще бъде включен и представител на Дирекция „Социално подпомагане“. Комисията ще разгледа постъпилите заявления и съобразно доходите на кандидатите ще изготви списък по възходящ ред на класираните кандидат – потребители със статут на чакащиза Обществена трапезария 2 – с.Подем.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...